Barion Pixel
Segíthetünk? + 36 30 713 7052
1133 Budapest, Pozsonyi út 75. Belépés | Regisztráció
Termék találat:
    Minumum 3 karatert írj be a keresőbe!

Legutóbb megtekintve:

Fényáteresztő függönyök > Silk Delilight

Delius Silk Delilight egyszínű fényáteresztő 300 cm - 39039 8210 - Fekete

Gyártó:
DELIUS
Egyéségár:
12 350 Ft/m

Termék információk

Leírás:

Ismerje meg a Delius Silk Delilight fényáteresztő függönyét, amely 300 cm széles és könnyű, puha anyagának köszönhetően lágyan omlik. Natúr hatású és üde árnyalatokban elérhető, egyszínű mintával, ami minden enteriőrbe harmonikusan illeszkedik. Lángálló tulajdonsága miatt biztonságot nyújt, és magas hőmérsékleten is mosható.

Típus:
pamut CO, len LI
Állapot:
Rendelhető (szállítás 4-6 hét)
Tisztitás:
Gépi szárítás tilos Vasalás max. 110 °C-on Fehériteni tilos Kíméletesen vegytisztítható Mosható 40 °C-on, kíméletesen
Azonositó:
FK-1522-9632

Árkalkuláció

Szélesség:
Magasság:
cm cm
Függönyméret segédlet:

  • A függöny szélességének számításakor ne az ablak szélességét mérjük meg, hanem a sín vagy karnis hosszát, a rúd végén lévő díszítőelemek nélkül.
  • Amennyiben vitrázsfüggönyt választunk, az ablakkeretek belső pereme közötti távolságot mérjük le.
  • Ezt a méretet írjuk be a szélességhez, és amikor bejelöltük, hogy másfélszeres vagy dupla sűrűségű hullámot szeretnénk, a rendszer automatikusan kiszámolja a szükséges anyagmennyiséget.

  • Először is el kell döntenünk, hogy milyen hosszú függönyt szeretnénk: az ablakpárkányig érjen, az ablakpárkány vagy ablakkeret alá, esetleg a padlóig.
  • A mérést minden esetben a csipeszek vagy karikák aljától kezdjük, és legalább három helyen végezzük el (ezek közül a legalacsonyabb értéket válasszuk).
  • Amennyiben azt szeretnénk, hogy a párkányig vagy a padlóig érjen, akkor mérjük le ezt a távolságot, majd vonjunk le belőle 1-2 cm-t, hogy a függöny ne roggyon meg, ne piszkolódjon.
  • Ha az ablakkeret vagy párkány alá érő függönyt szeretnénk, akkor mérjük le a távolságot az ablak vagy a párkány aljáig, majd számoljunk hozzá 15-20 cm-t.
  • Amennyiben radiátor található az ablak alatt, akkor a radiátor és a függöny között hagyjunk szabadon kb. 10 cm-t.
Mennyire legyen hullámos?
Válaszd ki a behúzót:
Megjegyzés:
Anyag:
0 fm
Anyagköltség:
0 Ft
Magassági varás:
0 Ft
Szélességi varás:
0 Ft
Összesen (1 db függöny) :
0 Ft
Mennyiség:
Totál: 0 Ft.

Utoljára megtekintve

Miért válasszon minket?

Egyedi, az Ön által megálmodott méretekkel, az Ön ablakára legyártott függönyöket kínálunk, hatalmas szín- és anyagválasztékkal. Függönyeink raktárról, gyors gyártási határidővel akár 1 hét alatt már otthonát is díszíthetik, melyet kanapéjából is megrendelhet, nem kell órákat töltenie üzletről üzletre járással.

Forgalmazott márkák
Gardisette Gardénia Kartal Soleil Bleu Galant Easy Chivasso Carlucci Smirna Prestigious T. Laguna Amento Rovitex Szintetika JAB Dizz Ajour/ABC Mirox Saum & Vieb. Adwin Milland Simta Holland Haag Casamance Harlequin Amaretta Room Style Wohntex Ashley Wilde InteriArt Mode Home Milonas ILIV Sonnhaus DELIUS Indes Rasch Textil